За нас

Фирмата е на пазара от години и се наложи като лоялен и коректен търговец, познат на многобройните си доволни клиенти като БОРСА УЗУНОВ

Екипът на БОРСА УЗУНОВ се отличава с професионализъм, динамичност и нестандартен индивидуален подход към клиентите.

Служителите са предимно млади, високо образовани и амбициозни хора, които в духа на фирмата се стремят да предложат на клиентите си висококачествен комплекс от услуги при покупко-продажба на врати, матраци и мебели.

Мисията на фирмата е да предложи на всеки клиент услуги на високо професионално ниво. Всички наши клиенти могат да ни се доверят и да изискат висококачествени услуги, защото нашата компания цени доверието на своите клиенти. Ние предлагаме максимално изгодни условия за нашите клиенти.

Принципите ни на работа се основават на индивидуалния подход към всеки клиент, спестяване на неговото време и защита на неговите интереси.

Целите на  БОРСА УЗУНОВ са чрез професионални консултации реално да помогне на своите клиенти както в доброто инвестиране на своите средства, така и за богатия избор на качествени врати, матраци и мебели.

Нашата стратегия – стандарт, качество и коректност в обслужването. Ние желаем да се наложим като водещ търговец в сферата на обзавеждането и интернирания дизайн с атрактивни, качествени и достъпни предложения, с висока култура на обслужване, отговарящи на високите изисквания на клиентите. Вярваме, че коректното и любезно отношение от страна на нашите служители ще допринесе за доброто име на БОРСА УЗУНОВ.

Ние работим за Вас от понеделник до петък от 09.30 до 19.00 часа. Събота от 09.30 до 16.00 часа, Неделя 10.30 до 13.00

УЗУНОВ АУТО ГРУП ЕООД
София
BG202591397
Мол: Илия Узунов