Интериорна врата Eurostill модел Advanced CW

350.00 лв.

Провери за наличност по размер 

Кратко описание

 • Всички интериорни врати Eurostill от серия Advanced, които предлагаме, са с 4-четири вида покрития – (“Декоративно фолио”, “Alkor”, Релефно декоративно фолио”, CPL), в богат избор от цветове !;
 • Крило и каса: изработени от висококачествен МДФ материал;
 • Окомплектовка: крило с остъкление и права каса SOFIA в (съответното покритие), уплътнение, обков, брава, дръжка;
 • Размери на крилата : ш.- 67см., 77см., 87см. / в. – 200см. (цената и за 3-те размера е една и съща и не се оскъпяват) !;
 • Обхват на зида на права каса SOFIA, предлага се в два варианта/ размера: с обхват на зида от 8см. до 9,5 см., и с обхват на зида от 10см. до 13см. (цената и за 2-та размера за обхват на зида е една и съща и не се оскъпяват) !
 • Произход: България;

Посочената главна цена е за интериорна врата Advanced CW + права каса SOFIA, с покритие Декоративно фолио’– в цветове – Дъб Оксфорд, Снежен Дъб, Черен дъб (налични на склад, доставка от 7 до 10 календарни дни) !

Подробно описание на крилото, касата, 4-четирите видовете покрития, цветове, цени и срок за доставка, са описани по-долу в подробното описание !

Всички цени за интериорни врати Eurostill, се определят от избора на вида покритие и цветове (всички посочени цени за различните покрития и цветове, са за трите размера на крила – ш.- 67см., 77см., 87см. / в. – 200см. и двата размера каса – за обхват на зида от 8см. до 9,5 см., и с обхват на зида от 10см. до 13см. , цената се оскъпява според вида покритие и цветовете) !

Виж пълното описание ->

Модел Цена за монтаж Цена на разнос първи, втори етаж или с асансьор (ако е възможно) Разнос за всеки следващ етаж
Еван 44.00 лв. 7.00 лв. 3.00 лв.

Цената за разноса се определя на база реалните нива/етажи, които следва да бъдат изминати от групата осъществяваща услугата. Моля имайте предвид, че се начислява такса за нулеви, приземни и партерни етажи, въпреки че е възможно те да не са номерирани във вашата сграда.

Цената за разноса се определя на база реалните нива/етажи, които следва да бъдат изминати от групата осъществяваща услугата. Моля имайте предвид, че се начислява такса за нулеви, приземни и партерни етажи, въпреки че е възможно те да не са номерирани във вашата сграда.

Цената за разноса се определя на база реалните нива/етажи, които следва да бъдат изминати от групата осъществяваща услугата. Моля имайте предвид, че се начислява такса за нулеви, приземни и партерни етажи, въпреки че е възможно те да не са номерирани във вашата сграда.

Описание

Интериорна врата Advanced CW

Българска интериорна врата Eurostill модел Advanced CW, изработена от качествени материали с красив дизайн, с богат избор от цветове и 4-четири вида покритие !

Интериорна врата Advanced CW, е част от колекцията на един от най новите и доказали се производители на Българския пазар, в изработката на качествени и иновативни врати Eurostill, серия Advanced, красиви интериорни врати в различни варианти на остъкляване, подходящи за обекти в които е необходимо да се даде свобода на светлината да прониква от едно помещение в друго.

Крило:

Крилото на интериорна врата Advanced CW се изпълнява в различни варианти на остъкляване, които са вградени в крилото в най-различни варианти и форми, изработва се от качествени материали по Немска технология, от МДФ материали и с пълнеж от пчелна пита или флакс (олекотено ПДЧ) за по-голяма шумоизолация.

Крилото на интериорна врата Advanced CW е фалцово, което повишава шумо и топло-изолираността на вратите. Може да е с прав фалц над перваза, със заоблен фалц над перваза, без фалц наравно с перваза и „скрит фалц” – крило наравно с перваза.

При желание на клиента можем да предложим опция на изпълнение със скрити панти за без фалцова врата и магнитна брава, която позволява затварянето на вратата без използване на дръжката, просто с едно бутване.  (за тях се свържете с нас за запитване).

Размери на крилата : ш.- 67см., 77см., 87см. / в. – 200см. (цената и за 3-те размера е една и съща и не се оскъпяват) !

Каса:

Всички интериорни врати Eurostill които предлагаме, са с права каса SOFIA, която е с дебелина 22мм. и прави первази с ширина 70мм., свързани на 45 градуса.

Обхват на зида на права каса SOFIA, предлага се в два варианта/ размера: с обхват на зида от 8см. до 9,5 см., и с обхват на зида от 10см. до 13см. (цената и за 2-та размера за обхват на зида е една и съща и не се оскъпяват) !

Покритие:

Всички интериорни врати Eurostill от серия Advanced, които предлагаме, са с 4-четири вида покритие:

1.С покритие “Декоративно фолио” – декоративното фолио представлява предварително импрегнирано с термовтвърдяващи се смоли и лакирано покритие, подходящо за мебели, врати, стенни панели и т.н.

 • В цветове – Дъб Оксфорд, Снежен Дъб, Черен дъб ; (налични на склад, доставка от 7 до 10 календарни дни) !
 • В цветове – Полски дъб, Бяло фолио 9010 ; (доставка до 45 календарни дни) !

2.С покритие “Alkor” – RENOLIT ALCORCEL MasterEmbross е декоративно покритие за външна употреба на базата на полипропилен (РР). Изключителните предимства на този материал са: комбинацията от специален печат и техника щамповане, с дълбока структура на порите и печатен дизайн, които са перфектно съчетани.

 • В цветове: Melinga White, Melinga Capuccino, Melinga Pamplona ; (налични на склад, доставка от 7 до 10 календарни дни) !
 • В цветове: Melinga Brown, Melinga Grey; (доставка до 45 календарни дни) !

3.С покритие “Структурно покритие / Релефно декоративно фолио” – е с релефна структура, имитиращо естествените дървесни декори, с оптимално съотношение качество – цена.

 • В цветове: Arctic, Tenero, Rosario Walnut ; (налични на склад, доставка от 7 до 10 календарни дни) !

4.С покритие “Бял мат / CPL” – е покритието, което дава най-добра защита на вратата, устойчиво е на удар, надраскване и химикали.

 • В цветове: цвят по RAL ; (доставка до 45 календарни дни!

Окомплектовка:

Крило със стъкло  и права каса SOFIA в (съответното покритие), уплътнение, обков, брава, дръжка.

Цените на интериорни врати Eurostill се определят от избора на вида покритие и цветове (всички посочени цени за различните покрития и цветове, са за трите размера на крила – ш.- 67см., 77см., 87см. / в. – 200см. и двата размера каса – за обхват на зида от 8см. до 9,5 см., и с обхват на зида от 10см. до 13см. , цената се оскъпява според вида покритие и цветовете) !

Цени според покритията, цветовете и срок за доставка:

1.Цени с покритие ”Декоративно фолио”:

 • В цветове – Дъб Оксфорд, Снежен Дъб, Черен дъб ; ЦЕНА – 350.00 лв. (налични на склад, доставка от 7 до 10 календарни дни) !
 • В цветове – Полски дъб, Бяло фолио 9010 ; ЦЕНА – 370.00 лв. (доставка до 30 календарни дни) !

2.Цени с покритие “Alkor”:

 • В цветове: Melinga White, Melinga Capuccino, Melinga Pamplona ; ЦЕНА – 430.00 лв. (налични на склад, доставка от 7 до 10 календарни дни) !
 • В цветове: Melinga Brown, Melinga Grey; ЦЕНА – 520.00 лв. (доставка до 45 календарни дни) !

3.Цени с покритие “Структурно покритие / Релефно декоративно фолио”:

 • В цветове: Arctic, Tenero, Rosario Walnut ; ЦЕНА – 390.00 лв. (налични на склад, доставка от 7 до 10 календарни дни) !

4.Цени с покритие “Бял мат / CPL”:

 • В цветове: цвят по RAL ; ЦЕНА – 700.00 лв. (доставка до 45 календарни дни) !

Цените са с включено ДДС !

При нужда може да се закупят допълнително уширения, за подробни цени се свържете с Нас за запитване !

ПРЕДЛАГАМЕ И БЪРЗА РЕАКЦИЯ ЗА ДОСТАВКА И МОНТАЖ ЗА ГР. СОФИЯ И СОФИЯ ОКРЪГ !
Заявка за вземане на размери(само при заявка за монтаж), може да направите и на тел. 0887-989-899; 0898-511-531 !

Условия за доставки и монтаж
Условия за доставки и монтаж