Врата Classen модел Сенчъри 7 тъмен дъб CPL

250.00 лв.

Провери за наличност по размер 

Кратко описание

‘- Крило – пълнеж от пчелна пита/периферна рамка от MDF плоскости, безопасно закалено бяло стъкло, външният ръб е подсилен Hard Edge R, посоки на отваряне: ляво/дясно, дебелина на крилото:4 см.;
– Крилото е с красив дизайн, с красива фрезовка и безопасно закалено бяло матирано стъкло.;
– Размери на крилото: 70‘;80‘, височина: 205 (могат да се подрязват);
– Цветове според покритието: с покритие Classen CPL (Снежен Ясен, Ясен Графит, Тъмен дъб), с покритие  Classen Primo/ЛАК (орех, акация СТ, бяла);
– Окомплектовка – крило с остъкление / орнаменти /, безопасно закалено бяло матирано стъкло, брава обикновена, метален насрещник, две сребърни панти, гумени уплътнения;
Посочената цена е за крило с цветове и покритие Iridium CPL !;
Посочената цена НЕ включва – каса, дръжки и монтаж;
– Производител – Classen, Полша:

Вратата е налична на склад в Цветове – Ясен графит – CPL, Тъмен дъб стр. – CPL, Бяло – Примо !

Срещу допълнително заплащане и предварителна заявка може да се поръча и в други цветове и покритие, срок за доставка 40 – 50 дни ( доставка от ПОЛША ) !

За подробно описание и цени, за размери/видове и характеристики на крилото и касите, може да видите по долу в подробното описание !

Виж пълното описание ->

Модел Цена за монтаж Цена на разнос първи, втори етаж или с асансьор (ако е възможно) Разнос за всеки следващ етаж
Еван 44.00 лв. 7.00 лв. 3.00 лв.

Цената за разноса се определя на база реалните нива/етажи, които следва да бъдат изминати от групата осъществяваща услугата. Моля имайте предвид, че се начислява такса за нулеви, приземни и партерни етажи, въпреки че е възможно те да не са номерирани във вашата сграда.

Цената за разноса се определя на база реалните нива/етажи, които следва да бъдат изминати от групата осъществяваща услугата. Моля имайте предвид, че се начислява такса за нулеви, приземни и партерни етажи, въпреки че е възможно те да не са номерирани във вашата сграда.

Цената за разноса се определя на база реалните нива/етажи, които следва да бъдат изминати от групата осъществяваща услугата. Моля имайте предвид, че се начислява такса за нулеви, приземни и партерни етажи, въпреки че е възможно те да не са номерирани във вашата сграда.

Описание

Врата Classen модел Сенчъри 7 тъмен дъб CPL

Интериорна врата Classen, цвят тъмен дъб, от серия CENTURY (СЕНЧЪРИ), модел Сенчъри 7 с остъкление, предлага се с богат избор от цветове и с два вида покритие, с покритие Primo – ЛАК в цветове орех, акация СТ, бяла, и с покритие Classen CPL в цветове Снежен Ясен, Ясен Графит, Тъмен дъб !

Вратата е налична на склад в Цветове – Бяло – Примо, Ясен графит – CPL, Тъмен дъб стр. – CPL !

Посочената цена е за крило с цветове и покритие Iridium CPL (Continuous Pressurе Laminate) !;

Срещу допълнително заплащане и предварителна заявка може да се поръча и в други цветове и покритие, срок за доставка 40 – 50 дни ( доставка от ПОЛША ) !

 • С покритие PRIMO и 3D ефект, с цветова гама (Акация – Примо, Бяло – Примо, Бял ясен –3D, Дъб натурален – Примо, Орех – Примо, Дъб Сонома – 3D, Дъб маслен – 3D, Дъб опушен – 3D, Дъб сив – 3D, Дъб Ривиера – 3D, Светъл орех Колумбия – 3D, Тъмен орех Колумбия – 3D) ;
 • С покритие CPL (Continuous Pressurе Laminate), с цветова гама (Светла Акация – CPL, Ясен снежен – CPL, Ясен графит – CPL, Ясен кафяв – CPL, Орех стукт. – CPL, Тъмен дъб стр. – CPL, Венге  – CPL):

Характеристика на крилото:

Конструкция на интериорни врати Сентчъри е от пълнеж – пчелна пита ( високо специализиран картон с конструкция и структура приличаща на пчелната пита, използва се за стабилизиране на крилото, повечето врати Classen са изградени от периферна дървена рамка с пълнеж „пчелна пита”, укрепена с двустраннo ламинирани МДФ плоскости, предимството е, че вратата с такъв пълнеж е по-лека и така се упражнява по малък натиск върху пантите, а това удължава перфектното й затваряне по-дълго време) и перфорирано ПДЧ ( плочи от смлени дървесни частици, произведени по технология на горещо пресоване и слепване със специален вид смола, поставен между рамката от иглолистна дървесина, гаранция за висока здравина и стабилност на крилото, висока устойчивост на деформация, топло и шумоизолация  ) /периферна рамка от MDF, HDF иглолистна дървесина. Външният ръб е подсилен Hard Edge R (заоблен с радиус 5 мм., осигуряващ нужната безопасност на нашите деца) или K (стилен прав ръб). Безопасно закалено бяло стъкло.

 • Посоки на отваряне: ляво/дясно;
 • Дебелина на крилото:4 см.;
 • Крилото е с остъкление/орнаменти Primo – ЛАК в цветове орех, акация СТ, бяла, и с покритие Classen CPL в цветове Снежен Ясен, Ясен Графит, Тъмен дъб ! ;
 • Размери на крилото: 70‘;80‘, височина: 205 (могат да се подрязват);

Врата CENTURY модел 7, този модел крило е добра комбинация с камуфлажна (обличаща) каса, която е идеално решение за панелните жилища-край на къртенето ! Тя се поставя върху старите метални каси в панелните жилища и така отпада нуждата от демонтаж на старите каси. Стеснява отвора само с 5 см. общо!

Пълна окомплектовка за посочената цена включва: 
Крило с остъкление / орнаменти /, безопасно закалено бяло стъкло, брава обикновена, метален насрещник, две сребърни панти, гумени уплътнения.

Всички видове интериорни врати Classen, могат да се поръчат в 3-те вида каси които предлагаме (КАСА СМОК, РЕГУЛИРУЕМА КАСА И СТАНДАРТНА КАСА (ЩОК) ) !

КРАЙНАТА ЦЕНА СЕ ОПРЕДЕЛЯ СПОРЕД ВИДА НА КАСАТА И ПОКРИТИЕТО ! :

Характеристика на КАСА СТАНДАРТ (ЩОК КАСА)
КАСА СТАНДАРТ (щок каса, обикновена) за интериорни врати Classen с отделящо се перо се изработват от МДФ материал и се предлагат в широка гама от цветове и покритие.

КАСА СТАНДАРТ е обикновена необходима каса, която е най-малката права каса, тя се нуждае от первази но не покрива изцяло зида и затова се налага замазване след монтажа(помазване), евентуално могат да се поставят допълнително первази ако мястото го позволява.

Комплектът на КАСА СТАНДАРТ се състои от 2 отделни части- вертикални греди(база) и хоризонтална греда(таван), с две панти (трета панта- при допълнително доплащане). За крило със ширина 100’ или за усилени врати се изисква каса с три панти !

Характеристика на каса СМОК:
Каса СМОК е проектирана от Classen да „облича“ МЕТАЛНИТЕ каси в панелните жилища, за да се избегне къртенето.

Каса СМОК е позната още като обличаща каса, тя позволява да се облече съществуваща/стара металната каса с нова, БЕЗ КЪРТЕНЕ и с МИНИМАЛНО намаляне на отвора, само с около 5 см. общо, БЪРЗО, ЛЕСНО И ЧИСТО !

Касата е с плаващ перваз, покриващ неравности и денивелация. Произвежда се от материал базиран на дърво- MDF с покритие CLASSEN PRIMO-3D(ЕФЕКТ), CPL – IRIDIUM и ламинат в цветова гама, съответстваща на цвета на крилата.

Характеристика на РЕГУЛИРУЕМА КАСА

РЕГУЛИРУЕМА КАСА за интериорни врати Classen се изработват от ПДЧ и МДФ материали, ние е предлагаме в широка гама от цветове в 3-три вида покрития.

РЕГУЛИРУЕМАТА КАСА се предлага в различни размери, с двустранно компесаторни первази, плаващи от едната страна, които покриват целия отвор и не се налага замазване след монтажа (помазване).

РЕГУЛИРУЕМИТЕ КАСИ се отличават с външния си габаритен размер на ширините – 65 см., 75 см., 85 см., и т.н., което означава че строителния отвор не трябва да е по голям от 69 см., 79 см., 89 см. и т.н.

Комплектът на РЕГУЛИРУЕМАТА КАСА се състои от 2 отделни части- вертикални греди(база) и хоризонтална греда(таван), с две панти за регулируемост от 75/95 мм. до 280/300 мм., с 11 възможности за регулиране, за регулиране от 300/360 мм и още една обща опаковка. За крило с ширина 100’ или за усилени врати се изисква каса с три панти.

Цени за покритие на крилото за интериорна врата CENTURY  модел 7 :
– С покритие Classen CPL в цвeтове – Ясен Графит, Тъмен дъб – 250 лв.
– С покритие  Classen Primo-3D в цветове – Бяла – 210 лв.

Посочените главни цени са само за крило и базова окомлектовка, НЕ включва – каса, дръжки и монтаж!

Всеки клиент може да си избере от 3-те вида каси които предлагаме, крайната цена се определя според вида каса и нейното покритие !

Цени на каси Classen, според вида на покритие и вид на касата:

Цени за каси Classen с покритие PRIMO / 3D ефект / ЛАК-бяло фолио:

 • Цена за КАСА СМОК (камуфлажна каса за панели без къртене) за зид 7/11 ; 11/15 см. за размери 60′;70′;80 – 180 лв.
 • Цена за РЕГУЛИРУЕМА КАСА за зид 7.5/16 см., за крила с размери 60′;70′;80;90′ – 180 лв.
 • Цена за РЕГУЛИРУЕМА КАСА за зид 16/18 см., за крила с размери 60′;70′;80;90′ – 190 лв.
 • Цена за РЕГУЛИРУЕМА КАСА за зид 18/20 см., за крила с размери 60′;70′;80;90′ – 200 лв.
 • Цена за РЕГУЛИРУЕМА КАСА за зид 20/28 см., за крила с размери 60′;70′;80;90′ – 220 лв.
 • Цена за РЕГУЛИРУЕМА КАСА за зид 28/32 см., за крила с размери 60′;70′;80;90′ – 240 лв.
 • Цена за КАСА СТАНДАРТ (щок) за зид 9 см., за крила с размери 60′;70′;80;90′ – 100 лв.

Цени за каси Classen с покритие CPL (Continuous Pressurе Laminate):

 • Цена за КАСА СМОК (камуфлажна каса за панели без къртене) за зид 7/11 ; 11/15 см. за размери 60′;70′;80 – 185 лв.
 • Цена за РЕГУЛИРУЕМА КАСА за зид 7.5/16 см., за крила с размери 60′;70′;80;90′ – 185 лв.
 • Цена за РЕГУЛИРУЕМА КАСА за зид 16/18 см., за крила с размери 60′;70′;80;90′ – 195 лв.
 • Цена за РЕГУЛИРУЕМА КАСА за зид 18/20 см., за крила с размери 60′;70′;80;90′ – 205 лв.
 • Цена за РЕГУЛИРУЕМА КАСА за зид 20/28 см., за крила с размери 60′;70′;80;90′ – 225 лв.
 • Цена за РЕГУЛИРУЕМА КАСА за зид 28/32 см., за крила с размери 60′;70′;80;90′ – 245 лв.
 • Цена за КАСА СТАНДАРТ (щок) за зид 9 см., за крила с размери 60′;70′;80;90′ – 110 лв.

Производител –  Classen, Полша:
Водещият европейски производител CLASSEN предлага голямо разнообразие от съвременни модели врати с красив дизайн, голямо разнообразие от цветове и модели с класически и модерен дизайн, съобразен с най-новите тенденции.

Цените са с включено ДДС !

ПРЕДЛАГАМЕ И БЪРЗА РЕАКЦИЯ ЗА ДОСТАВКА И МОНТАЖ ЗА ГР. СОФИЯ И СОФИЯ ОКРЪГ !
Заявка за вземане на размери, може да направите и на тел. 0887-989-899; 0898-511-531 !

Условия за доставки и монтаж
Условия за доставки и монтаж